Log påClose

Log ind, hvis du har handlet hos os før.

..eller registrer dig som kunde her

Indkøbskurv

 x 
Indkøbskurven er tom

Produkter

Privatlivspolitik og cookies

Sitet her benytter sig af cookies, og vi gemmer de oplysninger, som du selv indtaster, når du handler hos os.

Link til fortegnelser 

1. Ejeroplysninger

Hegnsbutikken v. Erik Bjerregaard Pedersen

Bårupvej 10, Bårup
4360 Kr. Eskilstrup

Telefon: 59 18 00 13
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR Nummer: 10 23 38 36

 

2. Hvad er cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet. Indkøbskurven i vores onlinebutik benytter sig eksempelvis af cookies.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Sitet anvender cookies fra Google Analytics, der har adgang til de pågældende cookies:

 

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Brug af personoplysninger

De oplysninger, du indtaster her på sitet, bruges udelukkende til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. 

Vi gemmer dine oplysninger, så længe du har en bruger på www.hegnsbutikken.dk.
Ønsker du adgang til disse oplysninger, eller ønsker du at slette din bruger, og dermed dine oplysninger, ret da henvendelse til os enten pr. e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonisk på 59 18 00 13.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

 

7. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

HEGNSBUTIKKEN
CVR nr.: 10 23 38 36
Bårupvej 10, Bårup
4360 Kr. Eskilstrup DK
Tlf: +45 59 18 00 13
kontakt@hegnsbutikken.dk